Verzekeren en bankieren met een menselijk gezicht

EINDE RECORD BANK

 

Beste klant,

In 2005 besloten we onze dienstverlening uit te breiden en gingen we in zee met RECORD BANK. Vanaf dat moment kon u zowel bij ons terecht voor expertise rond verzekeringen, als voor uw bankzaken.

Tim, Peggy, Steffi, Karin en Kristel werden de vertrouwde gezichten die u dertien jaar lang te woord stonden aan de bankbalie.

We vonden het belangrijk om de contacten zo persoonlijk mogelijk te houden en dit in een gemoedelijke omgeving . Zo is er op al die jaren uiteraard een mooie band ontstaan met u als bankklant en we dragen u een zeer warm hart toe.

Wij allen vinden het dan ook oprecht jammer dat RECORD BANK ophoudt te bestaan, maar we zullen u tot de laatste dag met plezier verder helpen!

De bankbalie zal nog open zijn tot donderdagmiddag 17 mei. Na 12u die dag zal het technisch niet langer mogelijk zijn bankverrichtingen uit te voeren.

We willen u van harte bedanken voor de fijne contacten al die jaren, maar hopen jullie nog regelmatig in ons kantoor te begroeten.
We blijven immers meer dan ooit inzetten op onze deskundigheid als DVV agent inzake verzekeringen, beleggingsverzekeringen en kredieten!  

 

Hartelijke groeten,   

Vicky Kristel Katrien Cathy Bob Karin Jeroen Hilde Renaat Wendy Steffi Peggy